Manisah's FotoPage

By: Manisah Othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-May-2008 02:11 Email | Share | | Bookmark
New pic...

Ni ada gambar2 baru kami tapi tak masukkan di sini.. fotopages ni lambat nak upload file.. so skarang nak cuba guna flickr... kalau nak tgk gbr sila klik di sini... may be after this gbr akan di masukkan di flickr...
http://www.flickr.com/photos/25405555@N05/


Friday, 16-May-2008 16:47 Email | Share | | Bookmark
Latest pic.

Bunga baru nak naik
Shamin enjoy dgn bunga di atas rumput
 
View all 18 photos...
Ini gambar ketika spring 2008. Tak banyak bunga sangat.. lagipun kami tak pergi berjalan.. banyak kerja plak waktu ni.. so sekadar bergambar di sekitar kawasan university jelah... bunga2 putih jelah banyak... spring kali ni pendek sangat... baru bunga nak naik dah summer... so tak lama bunga pun.. tapi waktu ni masih ada lagi bunga yang baru nak naik... enjoy tgk gbr2 shamin... shamin dah besar.. macam anak dara pun ada....


Sunday, 27-Apr-2008 17:02 Email | Share | | Bookmark
Muslimah kecil

 
Yang ni nak macam muka K.anis pun ada jugak.. ni paling dia suka
 
View all 4 photos...
Barang2 dah sampai bermakna tudung untuk shamin yang K.anis/K.long bg Shamin dah dpt... tima kasih... mula2 dia tak mau pakai... pas tuh nak gi mana2 tanya nak bawa tudung.. tapi pakainya 5 minit jer... .. ada yang besar jugak.. so simpan dulu la.. mana ler tahu utk masa2 depan nnt muat utk pakai ker...


Saturday, 19-Apr-2008 14:27 Email | Share | | Bookmark
Model Village, Blackpool

model house
gergasi.....
 
View all 37 photos...
Gambar2 kami di Model Village, Blackpool. Tak jauh sangat lebihkurang 30 minit perjalanan. Di sini tempat model untuk british building. Macam2 ada... rumah perlbagai bentuk, castle, golf house, prison, church, town, harbour... sume jenis building la... ada yang ingat ada yang tak ingat... kami pergi bersama adlan dan irda sekeluarga (ibu dan abah aishah ler)


Friday, 18-Apr-2008 11:23 Email | Share | | Bookmark
Misc....

Shamin at University farm
 
 
View all 23 photos...
Ni gambar campur2... tak banyak tempat yang dah berbunga.. ini jer dulu yang kami boleh masukkan di sini...
to achu.... see baju pink shamin tuh dah tak der... dah kena sorok... so pakai baju biru je lah tapi gloves maintain pink tuuu... hehe dah bli dah yg lain tapi dia tak mo, nak gak yg tuh...... kalau ada baju pink pun.. yg lain la.. nak buat cam nekan girl.... tak leh nak lari dari pink ler....below are links to shamin's video...... enjoy watching....

[youtube
http://www.youtube.com/watch?v=H_tnp_l6u98
http://www.youtube.com/watch?v=AlKyTy0sZbk
http://www.youtube.com/watch?v=IwS-E666B5Q


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net